PASSIER

Passier Marcus Ehning

Denne komfortable springsadel blev udviklet af Passier i samarbejde med den professionelle springrytter Marcus Ehning. Sadlen her blødt sæde og kan fås med forskellige knæ bloks. Freedom panelet giver hesten god skulder frihed samt god plads til rygsøjlen. Den perfekte sadel til den kræsne springrytter. Uldstoppet.

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

Pris fra kr.


Passier Arktur

Sadlen for alle der ligger særlig vægt på sikkerhed og maksimal bevægelses-frihed. Det superbløde sæde gør den særdeles komfortabel. Dens knæ- og kalveblokke giver god sikkerhed og med de tykke knæindsatser sikrer den optimale kontakt med hesten. De store og små sadelflapper er dækket af Selloil læder og er dermed glidebestandige. Elegante dekorative sømme giver sadlen det perfekte udseende. Freedom-pladerne og det endnu større overflade-kontaktområde sikrer optimal pasning til hestens ryg. 

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

 

Pris fra kr.


Passier Avoir

Den positive form af denne springsadel gør den perfekt for både nybegyndere såvel som erfarne grundet det sikre og meget komfortable sæde. Dette er takket være de præformede knæindsatser, tykke knæblokke og kalveblokke. Frihedspanelerne sikrer desuden en optimal pasform på hestens ryg og giver maksimal bevægelsesfrihed. De smukke syede dekorative sømme på sadelflapperne gør sadlen ganske attraktiv – fra jorden såvel som ryggen! Jupa læder.

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

 

 

Pris fra kr.


Passier Comet III

Sadlen til ryttere med en særlig påskønnelse af kvalitet. Udover sadlens blikfangende udseende med dens elegante dekorative syninger, perfekte håndværk og tydelige Passer-bogstaver på cantlen, er det også en behagelig sadel! Det bløde sæde, knæblokkene og kalveblokkene giver rytteren en følelse af sikkerhed over springet. Sadlens store og små sadelflapper er dækket af Jupa læder. Frihedspanelerne og det jævnere overfladekontaktområde sikrer optimal kontakt til hestens ryg, og gør sadlen ekstremt hestevenlig.

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

 

 

Pris fra kr.


PASSIERBLU Motion

Det’ nyt, det’ blåt! Den stilfulde springsadel til unge ryttere, der ønsker at skille sig ud på banen. Den blå syning og fremtrædende blå lak-læder trim vil gøre det for dig. Super komfortabelt fladt sæde. For max komfort har sadlen store knæblokke, små kalveblokke og er lavet af skridsikker læder. Passer dit ben til et T, uanset hvor højt du springer! Friheds-panelene sikrer optimal pasform til hestens ryg, maksimal bevægelsesfrihed og en god præstation på banen. Inkl. den originale PASSIERBLU-hovedspik og PASSIERBLU-bøjlebåndsløjfen!

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

 

 

Pris fra kr.


Passier Marcus Ehning II

Den anden sadel der er udviklet af Passier i samarbejde med den professionelle springrytter Marcus Ehning. Sadlen har elegante, lyse dekorative syninger og Passer-bogstaver på cantlen. Sadlens flade og brede sæde er blødt og ekstra komfortabelt. De store sadelflapper er lavet af moderne og skridsikker læder, der giver sadlen sit særprægede udseende. De små sadelflapper er foret med Selloil læder, hvilket gør dem ekstra glidebestandige. De store knæblokke og de små kalveblokke skaber ekstra sikkerhed. Sadlen sidder tæt på hesten og er specielt hestevenlig med sine frihedspaneler med fladstænger.

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

 

 

Pris fra kr.


Young Winner Young Generation

Denne populære sadels forformede knæindsatser tillader særlig tæt kontakt til hesten; knæblokke og kalveblokke giver også god sikkerhed over springet. Det anvendte læder er robust og sikrer komfort, og friheds-panelerne betyder, at Young Winner Young Generation sadlen er meget hestevenlig. Sadlen er af Jupa læder. Denne populære sadel er også tilgængelig i Young Winner F-versionen – med et fladt sæde.

Fåes i sort og brun.
Str. 16″ til 18″. Bommen kan ændres.

 

 

Pris fra kr.


PRESTIGE

Prestige Versailles

Den perfekt afbalancerede springsadel. Versailles-sadlen har et unikt look. Sadlen giver et forbedret twist til rytteren, der føler sig tættere på hesten, og garanterer samtidig høj komfort. Semi-fladt sæde. Kalveskind i sædet og præglet læder i sadelklappen. Latex-stoppede sadelpuder. Blokkene er små, og kan fås i Medium ved efterspørgsel.

Farve brun eller sort
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom fra 31 til 35

Pris fra kr. 


Prestige X-Perience

Sadlen består af et helt nyt træ, det mest behagelige hidtil. Dens innovative geometri er resultatet af et dybt studie af hestens morfologi og menneskets anatomi. Den forreste del af træet indeholder en “relief” åbning,  fyldt for at sikre den højeste komfort til hesten. Træet gør også sædet yderst behagelig. Sædet i den bageste del er væsentligt bredere end de traditionelle sadler, men de to membraner blødgør virkningerne og forbedrer rytternes komfort. Panelerne har en bredere blok, hvilket gør rytterens vægt mere jævnt fordelt. Panelerne er integreret iht. X-Technology med de nederste flaps for at forbedre tæt kontakt. Flockingen er af Dacron long fiber.

Farve brun eller sort
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom 31 til 35.

Pris fra kr. 


Prestige Roma Jump

Den helt rigtige sadel til at finde balance for første gang. Sadlen har et moderne look med sit hvide søm og hvide logo på cantle. Sadlen giver et dybt og smalt twist, der hjælper mindre erfarne ryttere med at finde den helt rigtige siddeplads. Knæpuderne er designet til at have en siddeplads tættere på hesten og de anatomisk tilpassede paneler sikrer maksimal bevægelsesfrihed. Det er den ideelle begyndersadel men kan også værdsættes af de mere erfarne ryttere.

Farve brun eller sort
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom fra 31 til 35.

Pris fra kr. 


Prestige Meredith

Denne sadel blev udviklet i samarbejde med den tyske toprytter, Meredith Michaels Beerbaum. Sadlen har et semi-flat sæde, og er fremstillet i præglet fransk læder og giver rytteren en tættere kontakt takket være sædets smallere talje. Sadlen kan formes perfekt til dig og din hest. 

Farve brun eller sort
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom fra 31 til 35.

Pris fra kr. 


Prestige X-Paris

Den bedste sadel for maximal yde-evne! X-Paris sadlen er yderst komfortabel og tilpasnings-bar, og ideel til både nybegynderen og den erfarne, og så er dens bærbarhed bare fremragende. Sadlen giver en fornemmelse af nærhed med hesten, men bevarer samtidig bevægelsesfriheden. Udseendet er elegant og atletisk. Frontblokke er små, men kan fås i mellemstørrelse.

Farve brun eller sort
Str. 16″ – 17″ – 18. Bom fra 31 til 35.

Pris fra kr. 


Prestige X-Michel Robert

Sadlen er designet i samarbejde med den berømte franske rytter, Michael Robert. Sadlen skiller sig ud for sit design og unikke egenskaber. Sædets anatomiske struktur giver mere komfort. Man er meget tæt på hesten og kan nemmere følge dens bevægelser. Bærbarheden er fremragende og sikrer fri bevægelighed for alle heste med brede skuldre. Blokke kan fås i lille eller mellemstore.

Farve brun eller sort
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom fra 31 til 35.

Pris fra kr. 


KENTAUR

Kentaur Titan

Springsadel med flexibel Carbon bom og medium dybt sæde. Sadlen opfylder alle krav til en let stærk og meget flexibel bom der giver hesten de bedste arbejdsbetingelser under springning. De formskårede sadelklapper giver rytterens ben optimal støtte. Sadlen har latex eller uldstoppede paneler, samt medium knæ- og lægstøtter.

Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 18. fit 2-4

 

 

Pris fra kr. 


Kentaur Perseus

Springsadel med flexibel bom og medium dybt sæde. Sadelpanelerne har uldstopning og deres placering gør sadlen særligt velegnet til heste med lige eller kort ryg. Den bananformede knæstøtte giver rytterens knæ en ganske bekvem position. Korte, afrundede paneler, gør sadlen velegnet til et bredt udsnit af ryglinier. Cutback sikrer god frihed til manken.
Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 18. fit 2-4

Pris fra kr. 


Kentaur Charon

Springsadel med flexibel bom og dybt sæde som også gør sadlen velegnet til terrænridning. De formskårede sadelklapper og store knæstøtter giver rytteren optimal støtte. Sadelpanelerne har uldstopning, og sadlen har store knæ- og lægstøtter. Kile-formede paneler, gør sadlen velegnet til et bredt udsnit af ryglinier. Cutback gør sadlen egnet til heste med markeret manke.
Farve brun eller sort
                                                   Str. 16,5″ – 18. fit 2-4

 

Pris fra kr. 


Kentaur Naxos

Springsadel med flexibel bom og medium dybt sæde. Sadelpanelerne er stoppet med uld og er formet så de giver rytteren optimal kontakt med hesten. Sadlen har anatomisk formede sadelklapper. Sæde og knæpuder er beklædt med anti-slip kalveskind. Sadlen har medium knæ- og lægstøtte. 

Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 18. fit 2-4

Pris fra kr. 


Kentaur Onyx

Springsadel med flexibel bom og medium dybt sæde. Sadlen har velcro på knæ- og lægstøtterne. Velcroen giver rytteren optimal mulighed for individuel tilpasning. Sadel-panelerne har uldstopning, og sadlen har medium knæ- og lægstøtte.

Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 18. fit 2-4

 

Pris fra kr. 


BATES

Bates Elevation + Spring CAIR

Resultatet af teknisk design og innovation er uovertruffen siddekomfort. Ekstra smalt sæde og ultra tynde CAIR luftsadelpuder sikrer optimal kontakt og balance. Udskifteligt kopfjern. Justerbart flexibloc system. Ergonomiske stigremslase. Dobbeltsyet Opulence læder med blød overflade. 5 års garanti på sadelbom og 2 år på luftsadelpuderne. Inkl. sadelovertræk.

Farve brun eller sort
Str. pony 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″ 

Pris fra kr. 


Bates Elevation + Deep Spring CAIR

Resultatet af teknisk design og innovation er uovertruffen siddekomfort. Ekstra smalt taljeret sæde og ultra tynde CAIR luftsadelpuder sikrer optimal kontakt og balance samtidig med at det dybe sæde og de store knæpuder giver ekstra støtte. Udskifteligt kopfjern. Justerbart flexibloc system. Ergonomiske stigremslase. Dobbeltsyet Opulence læder med blød overflade. 5 års garanti på sadelbom og 2 år på luftsadelpuderne. Inkl. sadelovertræk

Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 17″ – 17,5″

Pris fra kr.


Bates Caprilli Close Contact CAIR

Suveræn springsadel med super komfortabelt og smalt taljeret sæde som sikrer tættere kontakt. Designet for spring, jagtridning og military til seriøse ryttere, der anerkender betydningen af sadlens design for deres præstationsevne. Justerbart flexibloc system med bade knæ- og lægstøtter. Tyndere sadelpuder i det revolutionerende ”CAIR” luftsadelpude system, der forhindrer trykpunkter og konstant tilpasser sig hestens facon og gør den mere fri og afslappet. Udskifteligt kopfjern. Store anatomiske knæpuder.
Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″. Bom fra n til extra wide.

Pris fra kr. 


BATES NYHED

NY SPRINGSADEL PÅ VEJ


WINTEC

Wintec Pro Spring CAIR NEW

Springsadel med Square Cantle og dybt sæde. I nyt og forbedret Equi-læder. 3 gjordstropper. Tyndere sadelpuder i det revolutionerende ”CAIR” luft- sadelpude system, der forhindrer trykpunkter og konstant tilpasser sig hestens facon og gør den mere fri og afslappet. Justerbart flexibloc system. 5 års garanti på sadelbom og 2 år på luftsadelpuderne. Udskifteligt kopfjern. Inkl. sadelovertræk.
Farve brun eller sort
Str. 16,5″ – 17″ – 17,5″ 

Pris fra kr. 


Wintec Pro Close Contact CAIR NEW

Sadel i nyt og forbedret “Equisuede“. 3 gjordstropper. Tyndere sadelpuder i det revolutionerende ”CAIR” luftsadelpude system, der forhindrer trykpunkter og konstant tilpasser sig hestens facon og gør den mere fri og afslappet. Justerbart flexibloc system. 5 års garanti pa sadelbom og 2 år på luftsadelpuderne. Udskifteligt kopfjern. Inkl. sadelovertræk.
Farve: brun eller Sort
Str. 16,5″ – 17″ – 17,5″

Pris fra kr. 


Wintec 500 Close Contact CAIR

Suveræn sadel, også ideel til jagtridning og military. Fremstillet i Equi-læder. Slidstærk og nem at vedligeholde. Justerbart flexibloc system med knæ- og lægstøtte. Fransk taljeret sæde der sikrer tættere kontakt. Tynde sadelpuder i “CAIR” luftsadelpude system, der forhindrer trykpunkter, tilpasser sig konstant og gør hesten mere fri og afslappet. Udskifteligt kopfjern. 5 års garanti pa sadelbom og 2 år på luftsadelpuderne. Inkl. sadelovertræk.
Farve: Sort
Str. 16,5″ – 17″ – 17,5″.
OBS: 15” er kun med knæstøtte.

Pris fra kr. 


WINTEC NYHED

NY SPRINGSADEL PÅ VEJ


ALBION

ALBION

Farve:
Str. 

Pris fra kr.


STüBBEN

Alle Stubben sadler kan skaffes på bestilling