EQUES

X

Eques X- Jubilæumssaddel designet i samarbejde med Sys Pilegaard. Sadlen har en evolutionerende ny bom, der er designet med en smal talje, og er fremstillet af blødt og smidigt kalvelæder, som giver en eminent gripeffekt. Knæpuderne er optimeret til rytterens naturlige opstilling og er fremstillet i en blødkvalitet af latex. Sadlen har en smal talje, som giver en bedre pasform. Den unikke kontakt til hestens ryg og det dybe sæde tilbyder en optimal støtte til rytteren. Panelerne er med det velkendte 3-lags latex.

Str. 16,5” – 17” – 17,5”.

Pris fra kr. 


Champion A

Champion A er designet af verdensmester Guðmundur Björgvinsson. Sadlen har en fladere bom, som ligger utrolig godt på de fleste islændere. Muligheden for at skifte kopfjernet gør, at sadlerne kan tilpasses de fleste heste. Sadlen har ergonomiske knæpuder og et lidt tilbagetrukkent sæde som giver rytteren en korrekt og afbalanceret opstilling. Derved gøres det nemmere for rytteren at indvirke på hesten for at opnå korrekt bæring og bedre bagbens indtrædning. Det smidige kalvelæder giver en gripeffekt i sadlen.

Str. 16,5” – 17” – 17,5”.

Pris fra kr. 


Pad þþ

Ny Pad þþ er designet af þórður þorgeirsson. Sadlen er designet for at opnå korrekt trykfordeling på hestens ryg. Panelerne er med det bedste stødabsorberende latex, som arbejder med hestens bevægelser, for at opnå et tæt samarbejde mellem rytterens sæde og hesten. Panelerne er skåret med korrekt vinkel for at opnå smallest mulig talje i sædet, uden at påvirke kontaktfladen på hestens ryg. Pad þþ er designet i kalvelæder med 3mm latex på sadelklapperne.

Str. 16,5” – 17” – 17,5” – 18″.

Pris fra kr. 


Black

Black er designet af Nils Christian Larsen. Sadlen har ergonomiske knæpuder og et dybt sæde for optimal støtte til rytteren. Kombinationen af knæpude og sæde giver rytteren en mere korrekt og afbalanceret opstilling. Sadlen er designet med skulderfrihed til hesten. Det smidige kalvelæder giver en gripeffekt i sadlen. Panelerne er med 3-lags latex, som tilpasser sig bedre til hestens ryg. Black leveres med Black Edition plejeprodukter og eksklusivt overtræk, samt uld stopning.

Str. 16″ – 16,5” – 17” – 17,5”.

Pris fra kr. 


Champion

EQUES Champion er designet af verdensmester Guðmundur Björgvinsson. Sadlen har ergonomiske knæpuder og et lidt tilbagetrukkent sæde som giver rytteren en korrekt og afbalanceret opstilling. Derved gøres det nemmere for rytteren at indvirke på hesten for at opnå korrekt bæring og bedre bagbens indtrædning. Det smidige kalvelæder giver en gripeffekt i sadlen.  Panelerne er med 3-lags latex som tilpasser sig bedre til hestens ryg. Sadlen har flexbom, som er lidt smallere i taljen og rundere bag til. Sadlen har udskifteligt kopfjern, og findes også med uldstopning.

Str. 17” – 17,5” – 18″.

Pris fra kr. 


Sella Plus

Sadlen er en ny (og forbedret!) udgave af Eques Sella. Den har et nyt kvalitets læder samt smidigt kalvelæder. Sadlen er løftet fortil i latexen så man får samme effekt som når der bruges front riser. Sadelpanelerne er blevet monteret med en mindre vinkel så der er større bæreflade, og er med 3-lags latex som former sig efter hesten. Sella Plus er bygget som en enkeltlags sadel hvilket gør, at man får en tættere kontakt med hesten. Det er en kort sadel, hvor knæpuderne sidder udvendigt og giver god støtte. Sædet er medium dybt og sadlen er stoppet med latex. Sadlen har udskifteligt kopfjern og flexbom.

Str. 16″ – 16,5″ – 17” – 17,5”.

Pris fra kr. 


Levis Plus

Modsat den almindelige Levis har Levis Plus smidigt kalvelæder med grib effekt, knæpuder der er vinklet mere frem og derved giver mere plads til låret. Skulderfriheden er skåret ind i panelet under sadlen. Sadlen er løftet fortil i latexen, og man får derved samme effekt som når der bruges front riser. Sadlen findes med uld og latex stopning.

Str. 16″ – 16,5″ – 17” – 17,5”.

Pris fra kr. 


Nova

Nova er designet med flytbare knæpuder, der kan justeres ved hjælp af 2 skruer under knæpuden, så når du finder den rigtige position, strammer du bare skruerne. Sædet er designet til at dit haleben får støtte i sadlen, ved hjælp af latex stopningen. Sadlen er i kalvelæder med grib effekt, og så er der er skåret skulderfrihed ind i panelerne. Sadlen findes med latex samt uldstopning.

Str. 16″ – 16,5″ – 17” – 17,5”.

Pris fra kr. 


Sella Soft

Sella Soft er den ultimative sadel med optimal støtte i de bedste materialer.
Sadlen har ekstra 3 mm latex i sæde og i sadelklap, og nydes af luksus rytteren. Sadlen har flexi-bom, udskifteligt kopf-jern og fyldet er latex. Sadlens design, knæpuder og sæde er i unik samhørighed og giver dig den bedste mulighed for det optimale sæde. Sadlen kan også bestilles med uld.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″.

Pris fra kr. 


Kosmos

Kosmos er bygget som en enkeltlags sadel, hvilket gør at man får en tættere kontakt med hesten. Det er en kort sadel med flexi-bom og udskiftiligt kopf-jern i flere størrelser. Knæpuderne er placeret udvendigt, hvor de giver god støtte. Sædet er medium dybt og med latexstopning. Eques Kosmos leveres også med uld.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″.

Pris fra kr. 


Pad

Pad er en sadelpude med et unikt design. Latexen mod hestens ryg er gjort højere, så hesten ikke trykkes ved manken. Derudover er der brugt en anden type latex der giver mere bom effekt. Puden er også hævet en anelse i bagsvidslen, så rytteren får hjælp til sin opstilling.
Str. 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″.

Pris fra kr. 


Forma

Forma understøtter hest og rytter i en formfuldendt balance, og er af topkvalitet læder og finish. Sadelsædet er forholdsvis dybt og giver en god støtte. Sadlen er fleksibel og polstret blødt for rytter og hest, samt sikrer elasticitet og pasform for hest og rytter i en veltilpas balance. Sadlen leveres også med uld.

Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″.

Pris fra kr. 


Levis

Levis er udført og gennemtænkt i et banebrydende design. Sadlen er placeret bag hestens skulder på en måde, så man stadig kan få gjorden til at ligge på hestens brystben. Sadlen er opbygget, så hesten har den afgørende og komfortable skulderfrihed. Dette opnås igennem en fremskæring af den nederste del af sadelbladet, så man kan lægge den forreste gjordstrop længere fremme. Sadlen er polstret med en ny type flere-lags latex, der giver blødere sadelpaneler, som stadig er formfaste. Der kan skiftes kopfjern.

Pris fra kr. 


KARLSLUND

Kontakt2

Kontakt2 er en bomløs sadel med enkelt-lags konstruktion der sikrer en tæt kontakt til hesten, samt god støtte og komfort til rytteren. Sadlen har særlig skulderfrihed der sikrer hestens frie bevægelser. Sadlen kræver ikke særligt underlag, og er designet til at være skånsom mod hesten. Sadlen er udstyret med kopfjern for at sikre at den ikke kommer til at trykke på mankekammen. Panelerne med latex skum og bredt kammer sikrer en god vægtfordeling. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Brun, Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


Kontakt3

Kontakt3 er en avanceret bomløs sadel med unik komfort. Sadlen har ekstra frihed til skulderen og mankekammen, og en meget fleksibel struktur for at optimere hestens bevægelser. Stoppet med en særlig fler-lags latex sammensætning, der giver en god vægtfordeling, samt tilpasser sig hestens form. Sædet er blødt og lavet med masser af støtte til rytteren både i for- og bagsvidsel, samt i de korte knæpuder. Den korte længde af sadlen, samt den fleksible struktur, passer langt størstedelen af islandske heste, uanset om de har bred eller smal bygning. Sadelovertræk medfølger.
Farve: Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″, 17″.

Pris fra kr. 


Kontakt3 – Korte Knæpuder

Kontakt3 Korte Knæpuder er en god støttende og kort sadel i top kvalitets materialer. Sadlen har en meget fleksibel bom med enestående stødabsorption og vægtfordeling, samt udskifteligt kopfjern. Sadlen giver ekstra skulderfrihed, samt tæt kontakt til hesten. Anatomiske og behagelige korte knæpuder med god støtte. Sadlen er stoppet med latex for optimal pasform og tilpasning. Sadlen har 2 lange gjordstropper med Y-system. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


Kontakt3 – Lange Knæpuder

Kontakt3 er en god støttende og kort sadel i top kvalitet materialer. Meget fleksibel bom med enestående stødabsorption og vægtfordeling, samt udskifteligt kopfjern. Sadlen har ekstra skulderfrihed, samt tæt kontakt til hesten. Anatomiske og behagelige knæpuder med god støtte. Sadlen er stoppet med latex for optimal pasform og tilpasning. Sadlen har 2 lange gjordstropper med Y-system. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


B

Karlslund B er en eksklusiv lavprofil gangartssadel med god kontakt til hesten. Udviklet med lavere sadelpuder for en bedre pasform på medium til brede heste, og for at give en tættere kontakt mellem rytter og hest. Sadlen har et velbalanceret og blødt sæde med god bevægelsesfrihed for rytteren og meget komfortable 3/4 længde knæpuder. Sædet er lavet med eksklusivt blødt og “grippy” læder, for at forbedre rytteres greb i sædet. Den fleksible polymer-bom, den særlige fler-lags latexskum-stopning, og det udskiftelige kopfjern, sikrer at sadlen passer på et bredt udsnit af hestene. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Sort -– kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


C

Sadlen hvor ergonomi og komfort har haft den dominerende plads igennem hele designforløbet! Bygget på en fleksibel kunststofbom, med enestående stødabsorption og vægtfordeling, samt udskifteligt kopfjern. Bommen har en smal talje, som giver god pasform og støtte til rytteren. Sædet har en komfortabel polstring. Knæpuderne er korte og ergonomiske for at give god støtte, men samtidigt frihed for underbenene, som egner sig til alle benlængder. Moderne stopning med flere lag af latex, som tilpasser sig hestens form. Fremstillet i top kvalitet europæisk læder. 2 lange gjordstropper med Y-system. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


D

En lækker dobbelt-lags sadel med udskifteligt kopfjern i en fleksibel kunststofbom. Enestående stødabsorption og vægtfordeling. Sadlen har et blødt sæde med medium dybde og bløde støttende mellemlange knæpuder, og giver hesten skulderfrihed samt sikrer en god kontakt. Stopningen er med flere lag af latex, som tilpasser sig hestens form. Det brede kammer sikrer, sammen med et særligt snit i forkanten af sadlen en god frihed til hestens rygsøjle og skulderblad, hvilket fremmer rygsving og stor benaktion. 2-lags sadelklapper og 2 lange gjordstropper med Y-system. Lavet i top kvalitet europæisk læder. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


D – SuperFit

D sadlen findes i 2 versoner: SuperFit Bred og SuperFit Small/Medium. Sadlen er af top kvalitets læder, med trinløst justérbart SuperFit kopfjern, som let kan indstilles præcist til din hest. Blødt sæde med medium dybde og bløde støttende mellemlange knæpuder. Fleksibel kunststofbom samt enestående stødabsorption og vægtfordeling. Sadlen giver hesten skulderfrihed og sikrer en god kontakt. Moderne stopning med flere lag af latex, som tilpasser sig hestens form, og fungerer optimalt vægtfordelene. 2-lags sadelklapper og 2 lange gjordstropper med Y-system. Lavet i top kvalitet europæisk læder. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


S – Korte Knæpuder

S – Korte Knæpuder har en speciel ny form på fronten, knæpuderne samt panelerne der alle er designet til at give optimal skulderfrihed for hesten. Sadlen sikrer fuld frihed for bevægelse, og er en komfortabel sadel som giver en tæt kontakt. Sadlen byder på en fleksible bom samt et meget blødt sæde. En kort sadel af en meget høj kvalitet, med god pasform og vægtfordeling pga. latex puderne og den fleksible bom. Sædet er medium-dybt. Sadlen har et udskifteligt kopfjern. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Brun, Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


S – Lange Knæpuder

S – Lange Knæpuder har en speciel ny form på fronten, knæpuderne samt panelerne der alle er designet til at give optimal skulderfrihed for hesten. Sadlen sikrer fuld frihed for bevægelse, og er en komfortabel sadel som giver en tæt kontakt. Sadlen byder på en fleksible bom samt et meget blødt sæde. En kort sadel af en meget høj kvalitet, med god pasform og vægtfordeling pga. latex puderne og den fleksible bom. Sædet er medium-dybt. Sadlen har et udskifteligt kopfjern. Sadelovertræk medfølger.

Farve: Brun, Sort – kan specialbestilles i andre farver.
Str. 16″ – 17″.

Pris fra kr. 


PRESTIGE

Prestige Island D1

Prestige Island D2

________________________________________________

BATES

Bates Island