PASSIER

Passier Optimum Mono

Sadlen her er en speciel variation af den populære Optimum Dressage Sadel med gode store anatomiske knæpuder. Dens monoflaps gør at rytteren sidder specielt tæt på hesten og dermed har endnu større indflydelse. Således sikrer Optimum Mono en meget speciel rideoplevelse tæt på hesten. Lårstøtterne er placeret oven på sadelflapperne og gør det særligt let for rytteren at holde benene i den rigtige position. Nye “The Lifter” -paneler gør sadlen særlig hestevenlig og sørger for, at den sidder jævnt på hestens ryg.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom str. 26 til 31. 

Pris fra kr.


Passier Optimum II

Passier Optimum II er en videreudvikling af Optimum I med optimal kontakt til hesten. Klassisk PS sadelbom (bredere bagtil), dybt sæde, store anatomiske knæpuder, præformede knæstøtte, 2 cm tykkere lår støtter og paneler som sikrer størst mulig skulderfrihed. 

Fås i sort og brun,
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom str. 26 til 31.

Pris fra kr. 


Passier Optimum I

Dressursadlen med ekstra dybt sæde, kilepuder og lange gjordstropper. Sæde og knæpuder er udført i kalveskind. Sadlen er stoppet med uld og har den klassiske PS sadelbom som er bredere i kammeret bagtil. Store anatomiske knæpuder. Denne eksklusive dressursadel af Passier er designet til at være særlig let på hesten. Det giver også en eksklusiv følelse til rytteren, hvorfor den vælges af professionelle ryttere. Optimum er designet til at sikre den perfekte opstilling og skaber tættere kontakt med hesten. Paneldesignet i denne meget flotte dressur sadel sikrer optimal pasform til hestens ryg.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom str. 26 til 31.      

Pris fra kr. 


Passier GG

Passier GG Dressursadel har et ekstra dybt sæde, kilepuder og lange gjordstropper. Det dybe og bløde sæde gør rideturen til en behagelig oplevelse oplevelse for både hest og rytter. Herudover er sadlen stoppet med uld og har den klassiske PS sadelbom, samt Passiers kendemærke i form af store anatomiske knæpuder.  Den store schenkelstøtte gør det nemt for rytteren at holde benene på plads.     

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom str. 26 til 31.

Pris fra kr. 


Passier Corona II

Corona II har en kunststof sadelbom, et dybt sæde, lange knæpuder med formet knæslut som giver rytteren tæt og direkte kontakt med hesten. Sadelbommen giver god frihed ved manke-stykket. Både den lille og den store sadelklap er i kalveskind. Den høje schenkelstøtte gør det nemt for rytteren at holde sine ben på plads. Sadlen har ”freedom-panels” og et bredt sadelkammer. 

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 17″ – 18″. Bom str. 26 til 31.

Pris fra kr. 


Passier Corona

Passier Corona har en kunststof sadelbom, et dybt sæde, lange knæpuder samt rigtig god frihed ved manke-stykket. Den har Passiers gode store anatomiske knæpuder, og er velegnet til både den nystartede dressur rytter og den erfarne dressur rytter. Sadlen har et ekstra dybt sæde og ekstra støtte til overschenkel og knæ.

Fås i sort og brun.
Str. 16,5″ – 17″ – 18″. 

Pris fra kr.


Passier Compact

Sadlen er udviklet til korte heste. Klassisk PS sadelbom, dybt sæde, lange knæpuder, med god frihed ved mankestykket. Opfundet af Passier. Den perfekte sadel til heste med en kort ryg. Passier har lykkedes at lave et stort gennembrud med Compact Dressage Saddle. Sadlen kombinerer en kort kontaktflade til hesten med et betydeligt større og mere komfortabelt sæde til rytteren.

Fås i sort og brun.
Str. 0-1-2. Bom str. 26 til 31.

Pris fra kr.


Passier Blue

Den nyeste dressur sadel for unge ryttere, der ønsker det ekstra klassiske udseende med et mousserende Swarovski Element og tre buede læderindlæg på knæindsatsene. Den blå trim på klappen og gusset er en ekstra attraktiv funktion. Det super-komfortable, dybe sæde i Selloil læder, de tykkere lårstøtter og læder-beklædningen på de små sadelflapper er designet til at sikre den perfekte kørestilling for en sikker og afslappet tid i sadlen. Inkl. den originale PASSIERBLU-hovedspik og PASSIERBLU-bøjlebåndsløjfe!

Farve

Fås i str. 16,5″ – 17″ – 18″.

Pris fra kr.


Store Anatomiske Knæpuder

Velegnet til både den nystartede dressur rytter og den erfarne dressur rytter. Sædet, som er blødt og dybt, gør det muligt at sidde tæt til hesten, hvilket giver øget kontakt. Dens tynde paneler er et nyt design og sikrer en større  nærhed til hesten samtidig med det sikre fulde komfort. Roma Dressage har kalveskind på sæde og knæpuder og den har V-formede bageste gjordstropper som gør den endnu mere stabil på hestens ryg

Pris fra kr. 


PRESTIGE

Prestige D2 Free

Sadlen med det dybeste sæde fra Prestiges dressurlinje for at sikre en bedre tæt kontakt. Det bredere sæde gør en stor forskel for rytteren. X-D2-sadlen har en ny bom, der giver rytteren tættere kontakt med hesten, og garanterer dermed at hesten får mere bevægelsesfrihed. Bommen er unisex og dermed behagelig for kvinden såvel som manden. Panelerne er designet til at give mest muligt frihed til skuldrene. Bagsædet er meget bredere end de traditionelle Dressage-sadler.

Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″  – 17″ – 18″. Bom brede fra 29-37.                              

Pris fra kr. 


Prestige D2

Sadlen med det dybeste sæde fra Prestiges dressurlinje for at sikre den bedste tætte kontakt. Sadlen har et nyt træ, der gør rytteren tættere på hesten og garanterer den bedste bevægelsesfrihed. Træet er unisex. Panelerne er designet til at give frihed til skuldrene. Bagsædet er bredere end traditionelt, og er vært for to forstørrede membraner, der opnås ved anvendelse af den nye teknologiske procedure OTI (“Over Tree Injection”). ESS (“Ergonomisk Stitching System”) sikrer bedre komfort. De forreste kantstropper er elastiske, mens de bageste kommer i form af en “V” for en mere balance på hestehovedet.

Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″ – 17″ – 18″. Bom brede fra 29-37.

Pris fra kr. 


Prestige D1

Store anatomiske knæpuder. Velegnet til både den nystartede dressur rytter og den erfarne dressur rytter. Sædet, som er blødt og dybt, gør det muligt at sidde tæt til hesten, hvilket giver øget kontrakt. Dens tynde paneler er et nyt design og sikre større nærhed til hesten, mens det sikre fuld komfort. Roma Dressage har kalveskind på sæde og knæpuder og det har V-formede bageste gjordstropper som gør den endnu mere stabil på hestens ryg.

Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″ – 17″ –18″. Bom brede fra 29-37.

Pris fra kr. 


Prestige X Helen

Denne sadel er designet i samarbejde med tysk mester Helen Langehanenberg.
Sadelbommens form fra Prestiges dressurlinie er unik, for at skabe et yderst behagelig sæde. Sædet er nemlig dybt, avanceret og meget tæt på hesten, men garanterer fuldstændig bevægelsesfrihed. De bageste gjordstropper sidder “V” for en mere balance på hestens ryg.

Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″ – 17″ – 18″. Bom brede fra 29-37.

Pris fra kr. 


Prestige Mondena

Modena er en yderst behagelig sadel, der tilbyder en særlig tæt kontakt takket være det dybe sæde, de store knæpuder samt sadlens ekstremt fleksible paneler med keilkissen. De bageste gjordstropper er formet som et “V” for at give en mere balance på hestens ryg. Bomvidden er justerbar og fåes i alle breder. En god sadel med mange muligheder samt en rigtig god rytter komfort.

Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″ – 17″ – 18″. Bom brede fra 29-37.

Pris fra kr. 
Kalveskind: Pris fra kr. 


Prestige Roma New

Roma Dressage har store og bløde anatomiske knæpuder, og er velegnet til den nystartede dressur rytter såvel som den erfarne. Sædet, som er blødt og dybt, er smalt for at opnå bedre kontakt til hesten, hvilket giver øget kontrakt. Dens tynde paneler er et nyt design og sikrer større nærhed til hesten, samtidig med fuld komfort. Sadlen har kalveskind på sæde og knæpuder, samt V-formede bageste gjordstropper som gør den  mere stabil på hestens ryg. Den nye version fra 2018 har et moderne look og logo på klappen.

Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″ – 17″ – 18″. Bom brede fra 29-37.

Pris fra kr.


Prestige Top Dressage

Hovedtrækket ved Top Dressage SP-KK-sadlen er den ekstreme tilpasningsevne til de forskellige former for heste takket være de mange forskellige paneler der findes på den: standard integrerede paneler, integrerede paneler med keilkissen, KK standardpaneler (ikke integreret), KK paneler med keilkissen. Sædet i denne sadel er behageligt og dybt.


Fås i sort og brun.
Fås i str. 16″ – 17″ – 18″. Bom brede fra 29-37

Pris fra kr. 


KENTAUR

Ithaka

Ithaka Dressur Sadel med flexibel bom og dybt sæde. Sadlen har korte brede paneler der gør den særdeles velegnet til heste med en kort lige ryg, og de individuelle tilpasnings muligheder til rytteren er optimale, da knæpuderne er med velcro. Sadelpanelerne har uldstopning.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″ – 18,5″. Bomvidde: 2-5.

Pris fra kr. 


Kentaur Elektra

Kentaur Elektra sadlen er lavet af vegetabilsk farvet læder. Den har et dybt sæde og en smal talje, der giver rytteren et fantastisk sæde og støtte. Indbygget stopgjord og v-gjord system. Fleksibel kunststof bom. Ekstra store knæpuder. Stoppet med uld. Passer godt til en forholdsvis lige ryglinie og et markeret lansemærke.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″ – 18,5″. Bomvidde: 2-5.

Pris fra kr. 


Kentaur Afroditte

Kentaur Afroditte sadlen er lavet af vegetabilsk farvet læder. Den har et dybt sæde og er stoppet med uld. Indbygget stopgjord og v-gjord system. Ekstra plads ved mankestykket og velegnet til meget markeret heste. Store anatomiske knæpuder. En god sadel med dybt sæde og store knæpuder, som kan justeres i                                                                             bommen
Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 16, 5″ – 17″ – 17.5″ – 18″ – 18.5″. Bomvidde: 2-5.

Pris fra kr. 


Kentaur Kalypso

Kentaur Kalypso sadlen er en klassisk dressur sadel med flexibel bom og dybt sæde stoppet med uld. Sadelklappen har en større runding fortil som giver rytteren mere frihed. Der er stor afstand mellem panelerne, hvilket giver optimal fordeling af vægten fra rytteren på hestens ryg. Medium knæpuder der, ligesom sædet, er beklædt med anti-slip kalveskind.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″ – 18,5″.Bomvidde: 2-5.

Pris fra 


Ithakas New Dressur

Ithaka NewDressur Sadel fra Kentauer har en carbon/kulstof sadel-bom. Denne bom er lamineret med mange lag carbon, kevlar og to specielle typer komposit-fibre. Takket være bommens lille tykkelse forbedres rytterens kontakt med hesten betydeligt. Carbon sadelbommen er unik stødabsoberende og hjælper til at skabe perfekt synergi mellem hest og rytter. Kombinationen af carbon sadel-bom og udskiftelig/justerbar kopjern er i øjeblikket helt unik på verdensmarkedet for sadler. Fås i både italiensk læder og lækker blød kalveskind.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″ – 18,5″. Bomvidde: 2-5.

Pris fra kr. 


Kentaur Penelopa

Kentauer Penelopa Dressur Sadel er er klassisk dressur sadel med flexibel bom og dybt sæde. Sadlen har lange anatomisk formede knæstøtter som giver optimal støtte til rytterens overschenkel. Sadelpanelerne har uldstopning. Sadlen har anatomisk formede knæpuder i medium højde.

Fås i sort og brun.
Str. 16″ – 16,5″ – 17″ – 17.5″ – 18″ – 18.5″. Bomvidde: 2-5.      

Pris fra kr. 


Young Dressage

Kentauer Dressurs Junior Sadel. Sadlen med dybt sæde og flexibel bom, specielt designet til juniorrytteren. Sadlen har knæstøtter med velcro så den let kan tilpasses individuelt. Sadelpanelerne har uldstopning. Sadlen har medium størrelse på knæpuderne.

Fås i sort og brun.
Str. 16″. Bomvidde: 2-5.

Pris fra kr. 


BATES

Bates Isabell Dressur CAIR NEW

Den nye Isabell sadel har et unikt dybt sæde, som placerer rytteren centralt og afbalanceret. Sikrer optimal kontakt til hesten pga. den glatte og ultra smalle overgang fra sædet og ned langs låret. Med det revolutionerende CAIR luftsadelpude system og EASY CHANGE Gullet system, samt udskifteligt Y-gjordsystem og ergonomisk formede stigremslase. Fremstillet i vegetabilsk garvet anilinlæder i fineste kvalitet med udskiftelige flexiblocs. 10 års garanti på sadelbom og 5 år på luftsadel-puderne. Udskifteligt kopfjern. Inkl. sadelovertræk.

Fås i sort og brun.
Fås i str.
16,5″ – 17″ – 17,5″. 

Pris fra kr.


Bates Innova CAIR

Den mest innovative dressursadel udviklet. Contourbloc knæstøtterne er anatomisk udformet efter rytterens ben og sikrer optimal kontakt og sikkerhed. Dybt men åbent sæde med sømløs overgang fra sædet og ned langs låret. Y-gjordsystem. Vegetabilsk garvet anilinlæder med Contourblocs i slebet ruskinds-materiale. Tyndere sadelpuder i “CAIR” luftsadelpude system forhindrer tryk-punkter og tilpasser sig konstant til hestens facon. Udskifteligt kopfjern. 5 års garanti på sadelbom og 2 år på luftsadelpuderne. Inkl. sadelovertræk.

Fås i sort.
Str.  16.5″ –
17″ – 17,5″.

 

Pris fra kr.


Bates Dressur CAIR NEW

Luksus dressursadel, som kombinerer traditionelt design og elegant udseende med innovative funktioner der sikrer hesten komfort og rytteren optimal balance. Med ”CAIR” luftsadelpudesystem, justerbare flexiblocs, udskifteligt kopfjern og justerbart y-gjordssystem. Ultra-smal i taljen og med større siddeflade. Tilbagetrukne, ergonomiske stigremslåse.Store anatomiske knæpuder. 1. klasses europæisk læder. 5 års garanti på sadelbommen og 2 års garanti på luftsadelpuderne. Leveres med medium kopfjern. Incl. sadelovertræk.

Fås i sort og brun.
Fås i str.
pony :15″ – 16″. Hest: 16,5″ – 17″ – 17,5″ – 18″.

Pris fra kr. 


Bates WIDE Dressur CAIR

Moderne dressursadel specielt designet til brede heste. Med ”CAIR” luftsadelpudesystem, justerbare flexiblocs, udskifteligt kopfjern og justerbart y-gjordssystem. Smal i taljen, stor bæreflade og ekstra bredt kammer. Med ergonomiske stigremslåse. 1. klasses østrigsk Stoger læder. 10 års garanti på sadelbommen og 5 års garanti på luftsadelpuderne. Leveres med 2XW kopfjern. OBS: dette kopfjern kan ikke benyttes i andre Bates sadler. Hertil kan fås 1XW, 3XW og 4XW kopfjern. Inkl. sadelovertræk.

Fås i sort. el brun
Str.   16.5″ –
17″ – 17,5″.

 

Pris fra kr.


WINTEC

Isabell

Sadel med unikt dybt sæde, som placerer rytteren centralt og afbalanceret. Sikrer optimal kontakt til hesten pga. den glatte og ultra smalle overgang fra sædet og ned langs laret. Med det revolutionerende CAIR® luftsadelpude system og EASY CHANGE ® Gullet system. Med udskifteligt Y-gjordsystem, ergonomisk formede stigremslase, Fremstillet i high performance Equisuede med udskiftelige flexiblocs. 10 års garanti på sadelbommen. 5 års garanti på luftsadelpuderne. Udskifteligt kopfjern. Leveres med medium kopfjern. Incl. sadelovertræk.

Fås i sort.
Str.  16.5″ –
17″ – 17,5″.

 

Pris fra kr.


Wintec Pro Dressur Countourbloc CAIR NEW

Sadel i forbedret Equisuede med nye anatomisk udformede Contourbloc® knæstøtter som sikrer optimal kontakt og sikkerhed. Ny bom med dybere sæde og smallere talje som fremmer rytterens korrekte opstilling og tættere kontakt med hesten. Tyndere sadelpuder i det revolutionerende ”CAIR” luftsadelpude system, der forhindrer trykpunkter og konstant tilpasser sig hestens facon og gør den mere fri og afslappet. 10 års garanti på sadelbommen og 5 år på luftsadel-puderne. Udskifteligt kopfjern. Leveres med medium kopfjern. Inkl. sadelovertræk.

Fås i sort.
Str.   16.5″ –
17″ – 17,5″.

 

Pris fra kr.


Wintec Pro Dressur

Elegant og professionel dressursadel i Equisuede med flexibloc system og nemt udskifteligt kopfjern. Tyndere sadelpuder der forhindrer trykpunkter og konstant tilpasser sig hestens facon og gør den mere fri og afslappet. Kopfjernet, som fås i 6 vidder, udskiftes nemt pga. det unikke skruesystem og omstopning er muligt selv at foretage med Easy fit solution. 10 års bruds garanti på sadelbommen og 5 års garanti på luftsadelpuderne. Leveres med medium kopfjern. Incl. sadelovertræk.

Fås i sort.
Str.  15″, – 16″, – 16.5″ –
17″ – 17,5″.

Pris fra kr.


Wintec 500 CAIR NEW Dressur

Dressur sadel i ny forbedret Equileather. Nyt dybere sæde, som fremmer rytterens korrekte opstilling. Tyndere sadelpuder i det revolutionerende ”CAIR” luftsadelpude system, der forhindrer trykpunkter og konstant tilpasser sig hestens facon og dermed gør den mere fri og afslappet. Justerbart flexibloc system. 10 års garanti på sadelbommen og 5 års garanti på luftsadelpuderne. Inkl. sadelovertræk.  Leveres med bredt kopfjern i 15” og 16” og medium i øvrige str.                                                                                                Fås i sort.
Str.  15″, – 16″, – 16.5″ –
17″ – 17,5″.

Pris fra kr.


Wintec 500 CAIR NEW Wide Dressur

Dressur sadel i ny forbedret Equileather, specielt designet til brede heste. Med ”CAIR” luftpudesystem, justerbare flexiblocs, udskifteligt kopfjern og justerbart Y-gjordssystem. 10 års garanti på sadelbommen og 5 års garanti på luftsadelpuderne. Leveres med 2XW kopfjern. OBS: Dette kopfjern kan udelukkende benyttes i Bates og Wintec Wide sadler. Til denne sadel fås også 1XW, 3XW og 4XW kopfjern. Inkl. sadelovertræk

Fås i sort.
Str.  16.5″ –
17″ – 17,5″.


Pris fra kr.


ALBION

Albion Platinum Royale

Sadlen er designet til nærhed og ultimativ komfort. Den luksuriøse sadel har det allerbedste kalveskind på sæde og knæpuder. Sadlen har udskiftelig kopjern. Kronborg sadelmager, kan ændre kopjernet, da dette skal gøre hos en sadelmager.

Farve sort el brun
Vælg mellem standart sæde el. smalt sæde i str. 
16″ – 18,5″.
Fås i forskellige bomstørrelser.  

Pris fra kr.


Albion Platinum Ultima

En helt unik konkurrence sadel med dybt sæde og den traditionelle træbom. Sadlen er i fuldgarvet læder og har specielt garvet Ultima flap læder og de bedste italienske kalveskind til sæde og puder med støbte knæ ruller. Brugt af mange professionelle ryttere og udviklet af Albion ved hjælp af deres videnskab om følteknik. Giver ultimativ komfort og en overlegen rytterposition.

Farve sort el brun
Fås i standart sæde og smalt sæde. 16″ – 18,5″ og forskellige                                                                          bomstørrelser.

Pris fra kr.


Albion SLK

En dressur sadel med dybt sæde, designet og udviklet af Klaus Balkonhol – træner for det olympiske team i Tyskland. Sadlen er bygget på den traditionelle træbom. Sæde og knæskind er af det absolut bedste italiensk kalveskind. Fås i standard og smalt sæde.

Farve sort el brun
Fås i standart sæde og smalt sæde. Str. 16″ – 18,5″.
Forskellige bomstørrelser. 

Pris fra kr.


Albion SLK ULTIMA

En konkurrence sadel med dybt sæde og med den traditionelle træbom. Sadlen er lavet af det specielle fuldgarvet Ultima læder og sædet af det absolut bedste italienske kalveskind. Unikt profil sadeltræ for at forbedre komforten ved at maksimere overfladearealet af den bærende del på hestens ryg. 

Farve sort el brun
Fås i standart sæde og smalt sæde. Str. 16″ – 18,5″. Forskellige bomstørrelser. 

Pris fra kr.


STüBBEN

Alle Stubben sadler kan skaffes på bestilling